Home again..


Etter å ha fått ladet batteriene max på ferie så begynte uken ganske travel,allerede på tirsdag.
Deilig å få gjort en god del her og der når ikke sommerværet er helt på plass her i byen enda...da kan kan man med god samvittighet nyte sommeren når den (kanskje) kommer og vite
at alt som skulle ha vært gjort,er blitt gjort;-)  

Godt å være hjemme igjen også selv om vi kosa oss kjempemye på hytta på Røros.
Deilig å koble av med avslått mobil,ingen tv og ingen internett,bare familiekos,godt vær og mange fine turer til både Røros sentrum,Sverige og på stranda.
Det ble en gooood del myggstikk i år også,så muligheten for å kunne ha blitt blodfattig hadde vært stor hvis vi skulle vært der lengre:-)
Bilder av hytteferien kommer senere.

Nå sitter jeg godt tilbakelent i sofaen,godt fornøyd med å fått bestilt gravid-fotografering til fotograf og for å ha fått solgt unna 3 kommoder og et skoskap til ei jeg kjenner,som var å henta det istad.
Leeenge siden jeg har sett henne så skravla gikk i en evighet og koselig var det!
Her selger vi unna det vi ikke trenger for å få større plass og for å kunne få kjøpt nye ting til barnerommet.
En stor lettelse å fått det unna iallefall!;-) 

Skal på Ikea om en stund for å kjøpe en kommode og litt nikknakk til barnerommet...alltid like koselig å kjøpe inn ting til bebisen vår som snart kommer.
Middagen tar vi like så godt på Ikea i dag så ingen av oss trenger å lage middag når vi kommer hjem igjen.


Tusen takk for den fine rosen,Inger Ann! 


Ha fortsatt en flott dag ♥


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Veronika Moen

Veronika Moen

25, Trondheim

Hei! Jeg er ei jente på 25 år,kommer fra Trondheim. Har en enorm skrivetrang så her i bloggen kan du lese om min hverdag hvor jeg skriver åpenthjertig om alt og ingenting. Jeg har endelig blitt gravid etter flere år`s prøving så jeg kommer til å skrive en del om min graviditet og om den fryktelige lange reisen dit. Jeg og min kjære gleder oss kjempemye til vårt lille nurk kommer i september. Mote,interiør,foto og andre ting jeg brenner for,sniker seg også inn rimelig ofte. For spørsmål,send meg en mail på: veropia@msn.com

bloglovinBlogglistenKategorier

Arkiv

hits Del