Shopping,shopping,shopping


Når skattepengene ramlet inn på konto i går,dro vi rett for å finne alt vi skulle unne oss å bruke pengene på,noe som var nøye gjennomtenkt på forhånd.
Altså interiør og møbler til leiligheten før vårt lille nurk kommer.
I går fikk vi sett på de butikkene vi hadde ønsket oss tingene,fikk sammenlignet litt priser osv,og i dag dro vi for å kjøpe alt;-)
Skal si det lukter svidd visa-kort her,men gud så godt det er å være ferdig med det,dette er ting vi har ønsket oss lenge!

Skriver og legger ut bilder av innkjøpene i morgen,for nå er det full avslapning med føttene høyt...
hodet skal også få hvile litt før man setter igang med skruing av flatpakker.Man bare MÅ "elske" Ikea`s flatpakker,sant? ;-) 

God kveld! 


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Veronika Moen

Veronika Moen

25, Trondheim

Hei! Jeg er ei jente på 25 år,kommer fra Trondheim. Har en enorm skrivetrang så her i bloggen kan du lese om min hverdag hvor jeg skriver åpenthjertig om alt og ingenting. Jeg har endelig blitt gravid etter flere år`s prøving så jeg kommer til å skrive en del om min graviditet og om den fryktelige lange reisen dit. Jeg og min kjære gleder oss kjempemye til vårt lille nurk kommer i september. Mote,interiør,foto og andre ting jeg brenner for,sniker seg også inn rimelig ofte. For spørsmål,send meg en mail på: veropia@msn.com

bloglovinBlogglistenKategorier

Arkiv

hits Del