Sånn egentlig..


Så var det lørdag igjen og lørdagsfølelsen mangler totalt! 
Egentlig har jeg lyst til å rote i skapet og lete etter min lekreste sommerkjole,peise på med stilige pumps på de nokså sommerbrune føttene mine,sprette en øl og nyte sommerkvelden med gode venner.
Men ville ikke byttet ut festing og bakrus mot babymagen for alt i verden,så ikke missforstå meg! 
Jeg er så kveldstrøtt for tiden,så mens over halve vennelista på facebook lirer av seg statuser om drikking,festing og nash så sitter jeg her og gjesper kjeven nærmest ute av ledd! 
Sommerkos med alkoholfrie drinker får bli neste godværshelg istedet;-) 

Kjæresten er fest-vakt hos en kompis og kommer ikke hjem før sent i natt,så her blir det nok en film utpå kvelden.
Har malt noen "medisinskuffer" som skal stå på kjøkkenet,bilder kommer.
Og imens jeg venter på at første strøk skal tørke så har jeg så klart tid til å skrive et helt ubrukelig blogginnlegg...smart som vanlig.

Nei,kos dere i kveld,med eller uten alkohol!;-) 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Veronika Moen

Veronika Moen

24, Trondheim

Hei! Jeg er ei jente på 24 år,kommer fra Trondheim. Har en enorm skrivetrang så her i bloggen kan du lese om min hverdag hvor jeg skriver åpenthjertig om alt og ingenting. Jeg har endelig blitt gravid etter flere år`s prøving så jeg kommer til å skrive en del om min graviditet og om den fryktelige lange reisen dit. Jeg og min kjære gleder oss kjempemye til vårt lille nurk kommer i september. Mote,interiør,foto og andre ting jeg brenner for,sniker seg også inn rimelig ofte. For spørsmål,send meg en mail på: veropia@msn.com

bloglovinBlogglistenKategorier

Arkiv

hits Del