Til gravide og nybakte mødre:


Alltid sagt at når jeg får baby så vil jeg så svært gjerne ha bæreseler eller noe lignende som slik da jeg var lita.
Nå vet ikke jeg om jeg ble bært akkurat slik men jeg husker pappa hadde en bæremeis som jeg så stolt satt oppi når vi var på skogsturer,noe jeg har kjempegode
minner ifra.
En Meitai er som regel svært dyr men heldigvis kom jeg over ei dame som selger splitter nye,til en mye rimeligere penge,til bare 350,-!
Til denne prisen er det verdt å prøve!

Litt om Meitai:

En Meitai er en asiatisk bæresele som man bærer barnet med,som man knytter til sin egen kropp.
Den kan brukes til barnet er nyfødt til det er 2-3år.
Brukes av både kvinner og menn og kan brukes på både rygg,mage og hofte til de voksne.

Meitai er ergonomisk riktig til kroppen og er komfortable å bruke. 
 
Hvorfor bære barnet? 

Babyer trenger som kjent mye nærhet.
En bæresele er et verktøy som lar deg gi trøst,nærhet,varme,smertelindring og kos,samtidig som det gir deg 
frie armer. Bæring fremmer faktisk også melkeproduksjonen! 

Dette verktøyet kan brukes like godt hjemme som det kan på turer i skog og mark.

Hørt flere nybakte foreldre prøve bæreseler og de aller fleste synes det er til stor hjelp og at det ikke minst er koselig;-)
Nå gleder jeg meg til å få vår,den er i postkassa om få dager!

Her er eksempler på sider du kan lese mer om eller kjøpe bæreseler: 
Tettinntil.no  , Lotusbarn.no  og vidunderbarn.no .

Lykke til!
 

Har du noen erfaring med Meitai eller andre bæreseler?  

12 kommentarer

Iselin - mamma og gravid

13.05.2012 kl.13:18

Jeg har hørt mye bra om den der :) Blir nok den jeg kjøper om jeg får en urolig unge denne gangen. Sist fikk vi lite bruk for bæreselen, så derfor venter jeg denne gangen.

Veronika Moen

13.05.2012 kl.13:23

Iselin: Ja,jeg også! Er jo ikke sikkert at den blir brukt at all men villig til å prøve siden vi fikk den så billig!:) Lykke til da!
Skal vente med bæremeis her til han blir stor nok til å sitte oppreist selv, det er jo ikke alltid det er så godt for hoftene deres på lange gåturer (sies det). Men ellers kan jeg si at bæresjal er en fin ting å bruke når man trenger å få gjort noe annet enn å bære dem rundt hele dagen. Jeg likte godt å bruke sjal, men det var vanskelig å få på (som i VG reklamen ;) De sier også at det er pga. at moren har gått rundt med barna på seg at afrikanske barn blir så gode motorisk, rart men sant.

Godt du fant et som var så billig da :)

lilletrille2012

13.05.2012 kl.15:30

http://www.side2.no/mote/article2863976.ece

Kom over denne en dag, og den satte en støkk i meg.

Nå er jo dette et helt annet bæresjal da, og noen av barna var premature eller hadde problemer med pusten, men jeg klarer ikke å glemme det.

Så det blir nok ikke noe bæresjal her i gården, nei.

Babyen får ligge i vugga/vippestol når vi er hjemme og bæres/ligge i vogna når vi er ute.

Veronika Moen

13.05.2012 kl.16:29

lilletrille2012: Vet ikke om jeg vil lese den rett å slett:/ Har lest både negative og positve tilakemeldinger på bæresjal generellt men nå satser vi på et 100% friskt barn så da er denne grei å prøve føler jeg;) Greit å ha alternativer når det uansett er så billig. Skulle det ikke fungere eller at vi ikke får brukt den så selger vi den bare videre:)

Lilletrille2012

13.05.2012 kl.16:41

Ja, tror ikke det er noe farlig så lenge ungen er frisk og ligger riktig i sjalet. Det kan jo være vi får et fangbarn som vil være i armene hele tia, og da må vi nok revurdere det. Men vi får se og håpe at vi får ei jente som liker å være i amene, men som også trives alene :)

Veronika Moen

13.05.2012 kl.16:58

Lilletrille2012: Lilletrille2012: Tanken har slått meg også og jeg synes synd på de mødrene som har skapt seg fangbarn uten at det har vært nødvendig eller at noe har plaget babyen. Skal prøve å få babyen vår til å like å ligge litt alene og samtidig ikke komme med surleppa hver eneste gag noen andre tar h*n opp eller passer h*n;) Det er tanker nå...kan jo hende det blir heeeelt annerledes:)

lilletrille2012

13.05.2012 kl.18:01

Den første tia blir det nok masse kosing, og mest mulig holding, men må nok prøve å la henne ligge alene også og la henne venne seg til at mamma eller pappa ikke alltid får til å ha henne på armen.

Tror vi får ta det som det kommer, er jo såå lett å planlegge alt nå, men ting blir nok annerledes når hun kommer :P

Veronika Moen

13.05.2012 kl.18:04

lilletrille2012: Ja,man får ta det som det kommer og gjøre det beste utav alt når den tiden kommer:) Om ikke lenge har vi hver vår baby å kose med<3

Lilletrille2012

13.05.2012 kl.18:32

Jaa, det skal bli fint :)

Beate

13.05.2012 kl.19:59

Flott tips! :)

Veronika Moen

13.05.2012 kl.20:43

Beate: Postet linken på siden din søte du;)

Skriv en ny kommentar

Veronika Moen

Veronika Moen

24, Trondheim

Hei! Jeg er ei jente på 24 år,kommer fra Trondheim. Har en enorm skrivetrang så her i bloggen kan du lese om min hverdag hvor jeg skriver åpenthjertig om alt og ingenting. Jeg har endelig blitt gravid etter flere år`s prøving så jeg kommer til å skrive en del om min graviditet og om den fryktelige lange reisen dit. Jeg og min kjære gleder oss kjempemye til vårt lille nurk kommer i september. Mote,interiør,foto og andre ting jeg brenner for,sniker seg også inn rimelig ofte. For spørsmål,send meg en mail på: veropia@msn.com

bloglovinBlogglistenKategorier

Arkiv

hits Del