Magebilder uke 8-19


Da er det på tide med magebilder igjen,er jo så gøy å se den store og merkbare forskjellen fra gang til gang.
Jeg har ikke brydd meg om å tatt bilde uke fra uke,da er forskjellen så liten..kan heller begynne med det nærmere mot slutten;-)


De siste 14 dagene har magen fått en rundere form og den er blitt mye hardere.
Sparkene fra nurket er også blitt mye kraftigere.

Spent på hvordan denne magen blit seende ut til slutt!;-) 


Når ble maagen din merkbar synlig? 


 

4 kommentarer

Helene - MittLilleMirakel

29.04.2012 kl.19:43

Så fin liten babymage <3 tok ganske lang tid syntes jeg på megselv før magen ble ordentlig synlig. begynte vel å synes for andre i uke 20/21. Men er først nå i uke 23 folk virkelig har lagt merke til det, og er først denne uka den virkelig "poppa" frem på meg :)

Veronika Moen

29.04.2012 kl.19:55

Helene: Åh,tusen takk<3 Ja..det har vært størst forandring de to siste ukene her faktisk,så den popper vell skikkelig fram her også snart.De fleste ser at jeg er gravid men jeg er sikker på at noen bare tror jeg er feit,haha;)
fin :)

KarinaSE

29.04.2012 kl.22:41

ikke før rundt uke 20-12 :D

Skriv en ny kommentar

Veronika Moen

Veronika Moen

24, Trondheim

Hei! Jeg er ei jente på 24 år,kommer fra Trondheim. Har en enorm skrivetrang så her i bloggen kan du lese om min hverdag hvor jeg skriver åpenthjertig om alt og ingenting. Jeg har endelig blitt gravid etter flere år`s prøving så jeg kommer til å skrive en del om min graviditet og om den fryktelige lange reisen dit. Jeg og min kjære gleder oss kjempemye til vårt lille nurk kommer i september. Mote,interiør,foto og andre ting jeg brenner for,sniker seg også inn rimelig ofte. For spørsmål,send meg en mail på: veropia@msn.com

bloglovinBlogglistenKategorier

Arkiv

hits Del