Tap Tap Tap ? Could you send in some real food?


Synes ukene går ganske fort,til tross for kvalme og generelt dårlig form.
I uka som har vært,altså graviditetsuke 15,synes jeg kvalmen og hodepinen har tatt seg opp igjen så på fredag venter det en ny akupunktur-time slik at jeg kan få det litt bedre igjen.
Om en uke reiser vi til hytta på Røros så jeg stresser bittelitt...vil så gjerne være i bra form og være i aktivitet sammen med mine tre tantebarn når vi først skal være sammen.Krysser fingrene!

På mandag var vi til kontroll til fastegen min,hvor han målte hvor stor magen har blitt osv.
Livmoren er nå 15cm fra skambenet og opp til like over navlen.
Han kunne høre mye liv der inne,så babyen vår er en aktiv krabat:-)

Jeg kan selv kjenne mye liv om dagene.
Denne boblinga har gått over til å være bittesmå,lette spark som er helt utrolig å kjenne på.Det er for tidlig for kjæresten å kjenne noe enda,noe han synes er ganske dumt for han gleder seg så mye til å kjenne sparkene han også ♥
På tirsdag fikk jeg hengt opp vår/sommer-gardinene og gjort litt husarbeid før kvalmen kom for fullt igjen.Det gjelder å bruke de små timene man er "frisk",til å gjøre noe fornuftig,hihi.

Jeg har også fått klærn`e jeg bestilte fra H&M. Alt sammen satt helt perfekt så nå slipper jeg å gå med mine egne bukser hvor jeg må ha den øverste knappen og litt av glidelåsen åpen for at det skal være plass til magen.
Ellers lite å medele,får ikke med meg så mye i verden her hvor jeg sitter/ligger.Begynner å kunne tv-programmene på rams iallefall for å si det slik,haha.Kikkehull ut navlen hadde vært`no det;-)


Ha en fin kveld søtinger!

2 kommentarer

Iselin - mamma og gravid

28.mar.2012 kl.21:35

Så koslig :) Tida går kjempe fort. Jeg er plutselig i uke 19, og jeg har ikke fått med meg noe føler jeg :P

Siv Helene ♥

02.apr.2012 kl.13:25

Hei Veronica :)

Fin og intresang blogg du har.. Jeg blogger også om graviditeten og er nå 13+4 på vei.. Vil gjerne følge deg videre så legger deg til på leselistami :)

Bloggen min er kun for inviterte lesere, så jeg har sendt deg en e-post på adressen på høyre side i bloggen din :) Håper du tar turen innom :)

Ha en stråelende dag :D

Skriv en ny kommentar

Veronika Moen

Veronika Moen

24, Trondheim

Hei! Jeg er ei jente på 24 år,kommer fra Trondheim. Har en enorm skrivetrang så her i bloggen kan du lese om min hverdag hvor jeg skriver åpenthjertig om alt og ingenting. Jeg har endelig blitt gravid etter flere år`s prøving så jeg kommer til å skrive en del om min graviditet og om den fryktelige lange reisen dit. Jeg og min kjære gleder oss kjempemye til vårt lille nurk kommer i september. Mote,interiør,foto og andre ting jeg brenner for,sniker seg også inn rimelig ofte. For spørsmål,send meg en mail på: veropia@msn.com

bloglovinBlogglistenKategorier

Arkiv

hits Del