Mamma-klær på vei..


De fleste jeg kjenner som er gravide eller som har gått gravide går i sine normale bukser til de føder men i denne gården er ikke det tilfelle!
Her strammer buksene allerede,3 og en halv mnd på vei.De er passe over baken og i lårene men når det kommer til magepartiet går det galt.
Det viser bare at graviditeten går rett vei og at den lille vokser og trives der inne,spør du meg;-)

Nå er det nye klær på vei i posten og jeg gleder meg til å få på meg mammabuksene uten at det skal stramme og være ubehagelig for både magen og kvalmen min.


En vanlig cardigan som kan brukes til hverdag og selskap,gravid eller ei.
Denne kan magen vokse seg stooor i;-)


Mammabukse i dongeri.Enda en liten stund til jeg fyller den ut i magepartiet så denne får vi
håpe jeg kan ha en stund!


Ble forelsket i både toppen og fargen,denne blir ihvertfall flott til sommerbrun hud!


Er ikke helt sikker på denne buksa siden det ikke er mammabukse men kjøpte den ganske stor så vi får se når den kommer i posten.Det som er så flott med H&M`s nettbutikk er at det er bare å sende det tilbake om det ikke passer og få pengene tilbake på konto et par dager etter ♥

Weee,nå er det bare å glede seg til klærne kommer om 7-10 dager.What`cha think?

15 kommentarer

fine klær! kommentere tilbake?

Ida

21.mar.2012 kl.18:42

hei;) Det syns jeg var litt rart at du har hørt at de har gått i samme bukse str... Hvordan i all verden går det når magen, og hoftepartiet vokser etter som magen vokser:P hehehe! Det skjedde helt likt med meg som du skriver her. Måtte bytte bukser raskt:) Har en sønn på snart 5 mnd:D helt utrolig<3 Besøk bloggen vår hvis du trykker på bildet=D Lykke til! Har foresten en slik olabukse=) Veldig deilig å gå med avslappende klær når man er gravid... Rart man glemmer de mnd veldig fort når man har fått barnet<3

V

21.mar.2012 kl.18:44

Fine klær :) savner selv tiden da jeg gikk gravid :) <3

marte

21.mar.2012 kl.18:51

det finnes heldigvis litt bedre utvalg i mammaklær i dag enn det gjorde på den tiden våre mødre gikk gravide ;) hehe ganske sikker på at det finnes mye fint å velge i =)

Veronika Moen

21.mar.2012 kl.19:06

Ida:Ja,flere av de jeg kjenner har vært heldige å bare fått en fotball-mage uten stort annet så det er vell derfor det har gått greit.Godt å høre at flere er som meg da,begynte å føle meg litt for "stor" til å være bare 3 og en halv mnd på vei! Lykke til med babyen,nyt tiden!<3

Veronika Moen

21.mar.2012 kl.19:07

V:Takk for det;) Ja,hører de fleste sier det...skal passe på å nyte de gode tidene i graviditeten godt;)

Veronika Moen

21.mar.2012 kl.19:10

marte:Det gjør det helt sikkert men jeg kan ikke si jeg er så imponert over utvalget.For det første er mamma-klær mye dyrere enn "vanlige" klær og for det andre er det mye "kjerringklær" og ikke fullt så mye flott for de i 20-25 årene.Men,man tager hva man haver;)

Torill Skorpen

21.mar.2012 kl.19:11

Fine klær ja! Til lykke med graviditeten. Selv har jeg kjøpt inn en mammabukse som er svært så behagelig å ha på. Jeg er 21 uker på vei nå da, og har kun en bukse som jeg kan bruke ellers. ;) Den var for stor for meg før jeg ble gravid. ;)

Helding Torill.

lilletrille2012

21.mar.2012 kl.22:37

misunner deg...jeg vil også ha mage. jeg er 20uker på vei, og er fortsatt bare feit. er rund øverst på magen, men nederst er det som før :(

Veronika Moen

21.mar.2012 kl.23:49

Torill Skorpen:Takk for begge deler:) Greit å ha litt klær man føler seg vel i og som man kan vokse seg inn i:) Lykke til du også! Klem.

Veronika Moen

21.mar.2012 kl.23:56

lilletrille2012:Den kommer nok skal du se,vi alle er forskjellige:)

Marte

23.mar.2012 kl.19:42

kanskje det finnes en nettbutikk for de unge og gravide ;) hehe

Veronika Moen

23.mar.2012 kl.19:43

Marte:Så syyyyykt dyrt vet du:/ Gravid-merkeklær ekke noe for meg;)

Marthe

23.mar.2012 kl.20:09

Så fine mammaklær, den blå toppen var helt nydelig!!

Veronika Moen

23.mar.2012 kl.23:23

Marthe:Ikke sant? Den blå toppen og den svarte buksa er ikke mammaklær men normale klær i en større størrelse så jeg får vokse litt i;)

Skriv en ny kommentar

Veronika Moen

Veronika Moen

24, Trondheim

Hei! Jeg er ei jente på 24 år,kommer fra Trondheim. Har en enorm skrivetrang så her i bloggen kan du lese om min hverdag hvor jeg skriver åpenthjertig om alt og ingenting. Jeg har endelig blitt gravid etter flere år`s prøving så jeg kommer til å skrive en del om min graviditet og om den fryktelige lange reisen dit. Jeg og min kjære gleder oss kjempemye til vårt lille nurk kommer i september. Mote,interiør,foto og andre ting jeg brenner for,sniker seg også inn rimelig ofte. For spørsmål,send meg en mail på: veropia@msn.com

bloglovinBlogglistenKategorier

Arkiv

hits Del