Housework is something you do that nobody notices until you don't do it..


Hittil har jeg brukt dagen til å rydde unna en del saker og ting for snart fyker vi avgårde til Ikea med pappaen min og Nora for å kjøpe nye møbler.
Har endelig funnet en skjenk og en seksjon som passer så flott inn i stua vår!
Vi,som mange andre mangler skap-plass og disse møblene er perfekte for diverse ting som jeg ikke vil sette altfor langt unna rekkevidde.

Var innom en tur på Panduro i dag også,måtte kjøpe inn en del til det årlige juleverkstedet som holdes litt nærmere mot jul.
Er litt avhengig av å få unna en del i dag for i morgen kommer de to yngste tantebarna mine som skal være her helt til lørdag!
Oppi hodet mitt skal alt være på plass,ryddet,vasket og skrudd sammen når de to minste kommer men jeg vet jeg tar meg vann over hodet når jeg tenker det.
Målet er iallefall å kjøpe møblene,bære de opp og evt begynne en plass..resten får bli i helgen etter tantebarna har dratt.

See ya!

2 kommentarer

lengter etter en liten <3

16.nov.2011 kl.18:01

hvilke møbler dere har kjøpt da??

Veronika Moen

20.nov.2011 kl.19:54

lengter etter en liten:Din nysgjerrighet og min hemmelighet;P Neida,poster bilder litt senere<3

Skriv en ny kommentar

Veronika Moen

Veronika Moen

24, Trondheim

Hei! Jeg er ei jente på 24 år,kommer fra Trondheim. Har en enorm skrivetrang så her i bloggen kan du lese om min hverdag hvor jeg skriver åpenthjertig om alt og ingenting. Mote,makeup,interiør,foto og andre ting jeg brenner for,sniker seg også inn rimelig ofte. For spørsmål,send meg en mail på: veropia@msn.com

bloglovinBlogglistenKategorier

Arkiv

hits Del