Hva var det jeg sa?


Endelig kan jeg si det:

Hva var det jeg sa?

Hysteriet over svineinfluensan tok jo helt av i fjor og legekontorene var stappfulle av livredde mennesker,gamle som unge.
Media hadde skremt de til å tro at svineinfluensa-vaksinen var det eneste rette og du måtte for guds skyld vaksinere barna dine for hvis ikke...Ja,det verst tenkelige kunne kanskje skje.

Oppi mitt hode så var dette for "godt" til å være sant,en sprøyte som besto av oljer som finnes i hailever,
 Vitamin-E, Emulgator som finnes i hudkremmer og is,OG Kvikksølv (!!!) skulle kurere alle som var i risikogruppene og enda flere.

Når jeg hørte rykter om at denne vaksinen kunne ha bivirkninger som spontantaborter var jeg HELT sikker på å ikke ta den.
Jeg som hadde vanskeligheter med å bli gravid fra før av ville definitivt ikke risikere dette.

Nå er det endelig kommet fram at for lite forskning på svineinfluensa-vaksinen gjør at 1100 tilfeller av de 2,2 millioner nordmenn som tok vaksinen i fjor er meldt inn for bivirkninger etter sprøyta.
Det høres kanskje lite ut men bare vent,de fleste er barn som ikke kjenner kroppen sin godt nok enda til å vite at noe er galt og gamle som kanksje ikke er i stand til å si ifra.

Mesteparten er tilfeller som spontantaborter,allergisjokk,nervelammelser og narkolepsi
(alvorlige søvnforstyrrelser).


Dette krever selvsagt mer forskning så tallet kan både stige eller synke men dette hadde ikke de fleste som tok vaksinen i fullt hysteri regnet med.
Det viser seg også at så mange som 60% av den norske befolkningen faktisk er immun mot svineinfluensan og det er jo bra nå som influensan er på vei tilbake igjen.

Dette er jo ikke de som tok vaksinen sin feil men hysteriet som kom på alle slags medier og som skremte folk!

Nei,takke meg til sunt vett og bittelitt gambling en gang i blant..
Jeg er spent på utviklingen videre og jeg er helt sikker...vaksinen der skal ikke i min kropp!

Hva mener du?

8 kommentarer

ELIN OVEDIE

07.sep.2011 kl.20:02

Fin Blogg :)

kommersolen

07.sep.2011 kl.20:24

Vaksinerte verken meg selv eller sønnen. Er generelt veldig skeptisk til vaksiner..han har fått de vanlige på helsestasjonen men utover det er jeg hvertfall skeptisk til nye ting. Vi har godt imunforsvar begge to og så ingen grunn til å sprøyte masse skumle ting i kroppen.

Veronika Moen

07.sep.2011 kl.20:41

kommersolen:smart valg,spør du meg;)

Veronika Moen

07.sep.2011 kl.20:41

ELIN OVEDIE:Takk for det;)

Marte

11.sep.2011 kl.15:46

Jeg nektet å ta vaksinen og alle rundt meg ble sjokkerte og såååååååå bekymret. Men asså hallo da! Det sier seg jo selv at man ikke har noen anelse om hvordan denne vaksinen ville påvirke kroppen i ettertid når de utviklet den så raskt. De hadde jo så godt som ingen studie å se etter, så hvordan kunne de garantere at dette var løsningen? Nei takk sa jeg og angrer virkelig ikke i dag for å si det sånn =)

Veronika Moen

11.sep.2011 kl.21:59

Marte:Yes,endelig noen som skjønner hodet mitt! Har virkelig hatt mine tanker om denne sprøyta å jeg synes den virker mer farlig enn svineinfluensaen:( Er sykt glad for at jeg ikke gjorde det,jeg står ved mitt valg! Vi er to smarte hoder,Martemor<3Tusen takk for kommentar,får desverre ikke til å kommentere på blogspot-kontoer så jeg får ikke kommentert tilbake til deg:( Har prøvd flere ganger hos deg!

Anne kotsbakk

12.sep.2011 kl.07:42

Jeg tok vaksinen når jeg gikk med phillip, å ingen bivirkning har rammet oss eller de som tok den sammen med oss. Jeg (risikerte) å ta den da, men i år skal jeg ikke ta den. så vi får se om jeg og min snart fødte datter blir rammet eller ikke :) men så klart er det veldig håreisende å se statestikkene på hvor mange som ble rammet å syke allikavel. men ett utrolig fint emne å ta opp snuppa :) klems

Veronika Moen

13.sep.2011 kl.20:26

Anne kotsbakk:Det er jo godt å høre at dere ikke har merket eller fått noen bivirkninger! Ingenting er bedre enn det;) Det som er så skummelt er at bivirkningene kan komme uker,måneder,år etterpå og det skremmer meg! Jo takk skal du ha,ble bare så irritert her en kveld,hihi. Klem<3

Skriv en ny kommentar

Veronika Moen

Veronika Moen

24, Trondheim

Hei! Jeg er ei jente på 24 år,kommer fra Trondheim. Har en enorm skrivetrang så her i bloggen kan du lese om min hverdag hvor jeg skriver åpenthjertig om alt og ingenting. Mote,makeup,interiør,foto og andre ting jeg brenner for,sniker seg også inn rimelig ofte. For spørsmål,send meg en mail på: veropia@msn.com

bloglovinBlogglistenKategorier

Arkiv

hits Del