Endelig!


Etter to dager med "pause" og liten tid til bloggen er jeg endelig tilbake:) Merker at det gjør litt godt med "fri" engang i blant også!

I går fikk jeg endelig fått begynt til fysio også:) Har en kjempeflink fysioterapeut,så håper arma blir mye bedre etterhvert nå! I går ga han meg øvelser jeg skal gjøre hjemme,så forhåpentligvis er det kanskje litt forbedring i arma til neste fredag da jeg skal til han igjen.

Pappa og Nora kom hjem fra syden i går også,så jeg var å hentet de:) Har savna de mye,og selv om vi ikke sees så altfor ofte så liker jeg å vite at de er rett rundt svingen istedet for flere tusen mil unna.

And guess what??!!
Jeg fikk både klokke,parfyme,armbånd og noe frisør-stæsh:)
Det var jo som rene julaften,og jeg ble såååå glaaaad! Tom var også kjempefornøyd med å få Toffeefee med 4 på rad,haha (en intern spøk) og boxere.
Vet de leser bloggen min,så tusen takk igjen pappa og Nora!


3 sider med øvelser..må jo bli bedre av dette:)

Lenge ønsket meg en klokke og denne var midt i blinken..med "blingbling" på!! ;)

Den etterlengta parfymen står nå endelig på hylla mi og viser seg stolt fram! ♥

Hva er planen din i dag? :)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Veronika Moen

Veronika Moen

24, Trondheim

Hei! Jeg er ei jente på 24 år,kommer fra Trondheim. Har en enorm skrivetrang så her i bloggen kan du lese om min hverdag hvor jeg skriver åpenthjertig om alt og ingenting. Mote,makeup,interiør,foto og andre ting jeg brenner for,sniker seg også inn rimelig ofte. For spørsmål,send meg en mail på: veropia@msn.com

bloglovinBlogglistenKategorier

Arkiv

hits Del