Aldri mer!!

Yo!

Lørdagskvelden endte på fylla og med nash til klokken 6 på søndagsmorgen så sier det seg selv at formen var elendig på søndag!
Alt som ble inntatt på natta kom opp igjen gjennom hele dagen så da var jeg glad for at jeg hadde en super kjæreste som dro for å kjøpe babymat på glass til meg og coca-cola:)
Ja,babymat på glass er en super vidunder-kur som får den sykeste til å bli pigg igjen!
Selv om jeg lovte meg selv at jeg aldri skulle drikke alkohol igjen i går så tror jeg ikke på det i dag.

Dagen i dag har gått med på å passe Aron igjen,koste oss mye!
Var på Klinikk ISIS i dag også,fikk resultatene fra blodprøvene Tone (homeopraktikeren) sendte til USA.
Blodprøven tester deg for 99 forskjellige matvarer og det hele endte opp med at jeg fikk konstantert at jeg ikke tåler egg,melkeprodukter,hvete og en del andre ting som skalldyr osv.

Skal holde meg unna dette 1 år imens jeg går på forskjellige tabletter,så nå må jeg skrive ned alt jeg kan og ikke kan spise,handle inn og begynne å bake mine egne brød. Vanskelig skal det bli,men det er bare for 1 år så det må jeg vell klare med noen små smutthull i dietten en sjelden gang;)

Hva har DU gjort i helgen? 


Outfit for lørdag..laydback kakibukse fra Vero Moda og en svart singlett med noen smykker.
Det enkle er som oftes det beste!

♥  Vero  ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Veronika Moen

Veronika Moen

24, Trondheim

Hei! Jeg er ei jente på 24 år,kommer fra Trondheim. Har en enorm skrivetrang så her i bloggen kan du lese om min hverdag hvor jeg skriver åpenthjertig om alt og ingenting. Mote,makeup,interiør,foto og andre ting jeg brenner for,sniker seg også inn rimelig ofte. For spørsmål,send meg en mail på: veropia@msn.com

bloglovinBlogglistenKategorier

Arkiv

hits Del